Lancering nieuwe website treetop

Onze academie bundelt het trainingsaanbod van Admicom, treeICT, kraan én homeDNA. Een compleet én ruim aanbod aan klassikale- en online trainingen voor o.a. beginners en experts. Iedere training kent zijn eigen thema, denk aan; trainingen voor nieuwe medewerkers, masterclasses applicatiebeheer, de Wet kwaliteitsborging, werken in de cloud, cybersecurity, calculeren, financieel en nog veel meer. Want wij zijn jouw opleider in bouwsoftware!.

Inschrijven
Details
De klassikale trainingen tot de bouwvak zijn bekend! Waarom de introductie van de treetop academie? ✔️ De trainingen worden gegeven door onze eigen mensen met veel kennis en ervaring!
✔️ Praktische trainingen waar je dezelfde werkdag mee aan de slag kunt!
✔️ Persoonlijke begeleiding en herkenbare praktijkvoorbeelden
✔️ We inspireren de klant met meer mogelijkheden binnen treetop
✔️ Een gedegen trainingsaanbod is belangrijk in onze service
✔️ Gebruikers komen samen in kleine groepen om elkaar te inspireren
Bekijk hier het totale aanbod
Wat houdt een training in? Een ochtend of middag uit de waan van de dag om je kennis bij te spijkeren in de schoolbanken! Graag ontvangen wij jou in ons trainingscentrum in Veenendaal waar alles voor je geregeld wordt en waar je andere mede-bouwers kunt ontmoeten. De gehele training wordt verzorgd.
Klassikale training voor jouw bedrijf Wil je met een groep collega’s gebruik maken van een klassikale training? Dan kan dat! Soms is het gewoon prettig om even uit je eigen omgeving te zijn en op een andere locatie samen bezig te zijn, zodat je echt tijd kunt maken. Dit kan vanaf 5 personen. Vul het formulier in en kies de gewenste training en wij nemen contact op om een datum te plannen. Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2023 - treetop