Basis training werkenadministratie

Wil jij grip hebben of houden op de werkenadministratie? En alle tips & tricks meekrijgen van onze expert, zodat jouw bedrijf nog beter en slimmer kan werken? Dan is dat de perfecte training voor jou. Een must voor iedere medewerker die voor het eerst met de Werkenadministratie of facturering aan de slag gaat.

Inschrijven
ECI Admicom Logo

Wat gaan we doen?

Tijdens deze training leer je het verschil tussen en aanmaken van zowel aangenomen- , regie- en indirecte werken. Ook kan je na de training meerwerken (zowel aangenomen als regie) aan een werk koppelen en de daarbij behorende overzichten generen. We nemen je mee in de registratie van uren en materialen. En natuurlijk leer je het allerbelangrijkste factureren: zowel termijnen als regie.
Het programma van de training Een ochtend of middag uit de waan van de dag om je kennis bij te spijkeren in de schoolbanken! Graag ontvangen wij jou in ons trainingscentrum in Veenendaal waar alles voor je geregeld wordt en waar je andere mede-bouwers kunt ontmoeten. De gehele training wordt verzorgd.
Start 12.30 Welkom + lunch
13.00 - 13.30 Aanmaken werken/projecten
13.30 - 14.00 Meerwerk
14.00 - 14.15 Koffie
14.15 - 14.30 Kostenregistratie
14.30 - 15.00 Facturen maken
15.00 - 16.00 Rapportages
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop