admicom

admicom specialiseert zich sinds de jaren 80 in het ontwikkelen van software voor bouw-, stukadoors-, schilders-, installatie- en GWW-bedrijven. Met onze expertise en jarenlange ervaring doen wij dat voor meer dan 10.000 gebruikers in de bouw.


Bezoek website

Over admicom

Met admicom software beheer je jouw processen in één pakket dat met je meegroeit. Calculeer eenvoudig en flexibel, maak offertes in eigen huisstijl, bestel het benodigde bouwmateriaal, plan onderaannemers in en bewaak de voortgang van je projecten. En zo is er nog zoveel meer mogelijk met de admicom software.

Met de apps op je tablet of smartphone is er nooit meer miscommunicatie tussen jouw collega’s op kantoor en op de bouwplaats. Uren- en werkbriefjes worden door de collega’s op de bouwplaats ingevuld. Zo zien uitvoerders wat er allemaal op een project is geboekt en controleren én fiatteren jouw projectleiders onderweg de uren en inkoopfacturen.

Vragen? Neem contact op met Bram Theunisse
treetop groene kwart cirkel element LinkedIn foto (2)
treetop groene kwart cirkel element treetop groene kwart cirkel element
De 4 voordelen van admicom
groenwit
Alles-in-één
groenwit
Krijg meer inzicht
groenwit
Bespaar dagelijks tijd
groenwit
Altijd up-to-date
Alles-in-één

In onze software is alles goed en makkelijk geautomatiseerd. Van opdracht tot oplevering. Alles in één programma met één werkwijze en één helpdesk.

0
Medewerkers
0
Klanten
0
Gebruikers

Demo aanvragen

Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in!

Vraag een demo aan

Macbook omhulsel
ECI Admicom Logo REVERSED
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop