Nieuws en updates

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Lees hier het laatste nieuws over onze producten, de projecten van onze gebruikers en over ontwikkelingen in de bouwbranche. Blijf ook op de hoogte via onze LinkedIn pagina!

Onvergetelijk jaar 2023
22 december 2023 2023: Een onvergetelijk jaar bij ECI | Treetop

2023 was een onvergetelijk jaar vol verrassingen, hoogtepunten en groei voor ons bij ECI | Treetop. Wij kijken uit naar een succesvol 2024!

Lees meer
opleider bouwsoftware
13 februari 2024 ECI | Treetop – Jouw opleider in de bouwsoftware!

Ben jij klaar om jouw bouwbedrijf te laten groeien en wil je dat jouw medewerkers bijvoorbeeld professioneel met de software omgaan?

Lees meer
Afbeelding1
20 december 2023 Treetop heeft zich aangesloten bij de ECI-familie!

ECI: Met deze overname zijn we verheugd om onze bestaande bouwsoftwareportfolio uit te breiden naar een nieuwe geografische regio en naar nieuwe markten.

Lees meer
PHOTO-2023-11-15-13-52-18
01 december 2023 Enthousiaste mini-spotters bedankt! Mini winactie afgelopen

Wij willen nogmaals alle winnaars en enthousiaste deelnemers bedanken voor het meedoen aan onze mini winactie! Wij wensen alle winnaars veel plezier met de Stipt Polish Point poetsset en hopen dat jullie wagens net zo mooi over de Nederlandse wegen mogen shinen als onze treetop mini! 

Lees meer
Zomeractie treetop academie-2
30 november 2023 Maak kennis met onze nieuwe CTO

Wij zijn erg blij om Albana Huska te verwelkomen als onze nieuwe Chief Technology Officer (CTO). Met haar indrukwekkende achtergrond en ervaring in technologie, proces en leiderschap zal zij onze technische strategie en team gaan versterken.

Lees meer
treetop_mini_foto1
14 november 2023 Mini winactie – JAAA! We hebben er weer een winnaar bij!

Mini winactie - JAAA! We hebben er weer een winnaar bij! Gefeliciteerd Revo van J&R Bouw Dongen B.V. met jouw Stipt Polish Point autopoetsset. Wil jij ook nog kans maken op zo’n mooie set? Spot dan snel onze treetop mini en deel de foto in de comments. Wij mogen nog één set weggeven!

Lees meer
treetop_webinaragenda_2024
07 november 2023 TROTS – Met ruim 700+ inschrijvers spreken we van een succesvol webinar-jaar bij treetop! 

TROTS - Met ruim 700+ inschrijvers spreken we van een succesvol webinar-jaar bij treetop! Welke onderwerpen zie jij graag terug in de online kennissessies volgend jaar? Laat jouw ideeën achter in de comments en bouw met ons mee aan een mooie agenda! 

Lees meer
treetop mini
01 november 2023 Winactie: de eerste winnaars zijn gespot! 

Winactie: de eerste winnaars zijn gespot! Pak jij deze kans? Spot onze mini en WIN!

Lees meer
bouwbedrijf bakker arkel
26 oktober 2023 In de spotlights: Bouwbedrijf Bakker Arkel

Alles vanuit één softwarepartner – treetop zorgt voor continuïteit Bouwbedrijf Bakker Arkel is al 75 jaar een begrip in de bouwwereld en als sinds jaar en dag klant van kraan. Sinds kort maakt Bouwbedrijf Bakker Arkel ook gebruik van homeDNA, één van de andere labels van treetop.

Lees meer
Kwartaalmeeting treetop
12 oktober 2023 TROTS! 💚 Een kijkje achter de schermen van onze kwartaalmeeting

Afgelopen week verzamelden treetop-medewerkers van alle vestigingen zich voor de kwartaalbijeenkomst, waarbij ze werden bijgepraat over de afgelopen kwartaalprestaties en een voorproefje kregen van ons nieuwste product. Meer details hierover volgen binnenkort!

Lees meer
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop