homeDNA

HomeDNA is er voor al jouw klant- en kwaliteitsprocessen: van online verkoop, kopersbegeleiding, tot het bewaken en vastleggen van de bouwkwaliteit. Dankzij ingebouwde koppelingen met de veelgebruikte pakketten werk je efficiënter en hoef je nooit meer zaken dubbel in te voeren.


Bezoek website

Over homeDNA

HomeDNA levert software voor al jouw klant- en kwaliteitsprocessen, met modules voor (online) verkoop, kopersbegeleiding, bouwkwaliteit en service. HomeDNA faciliteert onder andere de klantreis, een digitaal bestel- en opleverproces en het werkproces bij reparatieverzoeken. Door onze integrale aanpak tijdens alle fases van het bouwproces wordt automatisch het as-built dossier én het consumentendossier gevormd.

Met de module renovatie en groot onderhoud leg je onder meer bouwkundige en warme opnames vast en regel je direct je bewonerscommunicatie. Dankzij ingebouwde koppelingen met veelgebruikte pakketten in de markt hoef je nooit zaken dubbel in te voeren. Kortom, een integrale oplossing, waarbij de hele keten samenwerkt voor optimale efficiency.

Vragen? Neem contact op met Rajendre Roepers
treetop groene kwart cirkel element LinkedIn foto
treetop groene kwart cirkel element treetop groene kwart cirkel element
De drie geboden van homeDNA
groenwit
Van gebruikers, voor gebruikers
groenwit
Ontzorgen tijdens implementatie en daarna
groenwit
Online efficiëntie én persoonlijk contact
Van gebruikers, voor gebruikers

Gebruikerservaringen vormen onze inspiratiebron. Zo vertalen wij praktijksituaties naar oplossingen en blijft homeDNA actueel.

0
Medewerkers
0
Klanten
0
Gebruikers

Demo aanvragen

Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in!

Vraag een demo aan
Macbook omhulsel
Logo-HomeDNA-zonder-pay-off-DIAP
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop