HomeDNA

HomeDNA is er voor al jouw klant- en kwaliteitsprocessen: van online verkoop, kopersbegeleiding, tot het bewaken en vastleggen van de bouwkwaliteit. Dankzij ingebouwde koppelingen met de veelgebruikte pakketten werk je efficiënter en hoef je nooit meer zaken dubbel in te voeren.

Logo HomeDNA
Logo HomeDNA

HomeDNA levert software voor al jouw klant- en kwaliteitsprocessen, met modules voor (online) verkoop, kopersbegeleiding, bouwkwaliteit en service. HomeDNA faciliteert onder andere de klantreis, een digitaal bestel- en opleverproces en het werkproces bij reparatieverzoeken. Door onze integrale aanpak tijdens alle fases van het bouwproces wordt automatisch het as-built dossier én het consumentendossier gevormd.

Met de module renovatie en groot onderhoud leg je onder meer bouwkundige en warme opnames vast en regel je direct je bewonerscommunicatie. Dankzij ingebouwde koppelingen met veelgebruikte pakketten in de markt hoef je nooit zaken dubbel in te voeren. Kortom, een integrale oplossing, waarbij de hele keten samenwerkt voor optimale efficiency.