Technosoft

Technosoft is een Nederlands bedrijf uit Deventer dat al meer dan 45 jaar software ontwikkelt voor het ontwerpen en toetsen van bouwconstructies in beton, hout en staal. Technosoft heeft alle software die het werk van constructeurs makkelijker en efficiënter maakt.


Bezoek website

Over Technosoft

Doordat Technosoft al zo lang samenwerkt met het grootste deel van constructief Nederland, kent de organisatie het werkveld van de constructeur en wat software daarin kan betekenen, als de beste. Technosoft gaat verder dan alleen het leveren van de beste software voor de toetsing en optimalisatie van constructies.

  • Meer dan 45 jaar ervaring met softwareontwikkeling voor de ontwerpfase van de bouw.
  • Uitmuntende service en support door ervaren mensen.
  • De meest gebruikte software voor constructeurs.
  • Voor ingenieursbureaus, bouwbedrijven, staalconstructie, overheden, prefab beton, controlerende instanties etc.

De norm in constructieberekeningen software

Al decennia lang is Technosoft de norm als het gaat om het toetsen en berekenen van bouwconstructies. Onze constructieberekeningen software wordt gebruikt op alle mogelijke plekken, bij het ontwerp, de uitvoering, de controlerende instanties en het verbouwen of onderhouden van alle mogelijke constructies. Hout, staal en beton, woningbouw of utiliteit, van de grond tot aan het dak en ontwerpend, controlerend en/of parametrisch. En altijd overzichtelijk, makkelijk in gebruik en zeker over de uitkomsten.

Hét gereedschap voor de constructeur

Als constructeur wil je inzichtelijk hebben wat je aan het doen bent, kunnen vertrouwen op de software waar je mee rekent en efficient werken. Je opdrachtgever verwacht jouw oplossing binnen de afgesproken tijd. Technosoft bouwt al meer dan 45 jaar mee aan software die precies dat doet voor de constructeur. Met het ontwikkelen van eigen software, verkoop van en support op de beste EEM software voor de bouw en het ontwikkelen van maatwerksoftware voor bedrijven die een stap willen maken in het ontwerpproces van de bouw. Uiteraard staat kwaliteit in deze sector altijd bovenaan, maar wij blijven ook stappen nemen als het gaat om uitwisseling van gegevens, gebruiksgemak, toevoegen van functionaliteit en toepassing van nieuwe technologie. Hiermee maken wij het gereedschap van de constructeur toekomstbestendig en elke dag een beetje beter.

treetop groene kwart cirkel element treetop groene kwart cirkel element
Technosoft
groenwit
De beste software oplossingen voor de bouw
groenwit
Wij sluiten aan op jouw bedrijfsproces
groenwit
Kennispartner
groenwit
Kwaliteit
De beste software oplossingen voor de bouw

De beste automatiseringsoplossingen voor de bouw met elkaar verbonden. Dat is de kracht van Treetop.

Demo aanvragen

Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in!

Vraag informatie aan

Macbook omhulsel
Logo-technosoft-zonder-pay-off-DIAP
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop