Oplossingen

Wij zijn treetop, de sterkste in bouwsoftware die feilloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen. We helpen je graag bij jouw digitale transformatie. Zodat jij makkelijker, effectiever en meer winstgevend kunt opereren.

De beste oplossingen voor de bouw:
eigenschapen_labels
2D Meetstaten

Het handmatig uittrekken kan verleden tijd zijn met 2D meetstaten. Uittrekken van hoeveelheden is tijdsintensief, foutgevoelig, maar men doet het al jaar en dag via een tekening. Maar dit kan ook digitaal! Daarom hebben wij nCalc ontwikkeld, een nieuwe generatie software die ‘het nieuwe calculeren’ mogelijk maakt.

Bekijk oplossing
eigenschapen_labels
DMS

Geen foute beslissingen meer omdat je allemaal werkt met de juiste versie van het document. DMS staat voor Document Management Systeem. Werken met de juiste tekening, vergunningen, offertes en ga zo maar door. Je wilt weten wat de laatste versie is en hoe vaak het document al is herzien.

Bekijk oplossing
BIM
BIM (5D) calculeren

Onze mensen werken continu aan het verbeteren van calculatiesoftware om zo te kunnen blijven voorzien in de behoeften van onze klanten. Daarom hebben wij nCalc ontwikkeld, een nieuwe generatie software die ‘het nieuwe calculeren’ mogelijk maakt.

Bekijk oplossing
werkplek toekomst
De werkplek voor de bouw

Binnen treetop hebben wij onze eigen ICT specialist, die ervaring heeft met neerzetten van dé veilige en toekomstgerichte werkplek voor de bouw.

Bekijk oplossing
service en onderhoud
Service en Onderhoud

Voor dagelijks- en mutatieonderhoud. Koppeling met je opdrachtgevers via DICO, stuur je vakmannen aan middels een werkbon app en houdt het overzicht via een planbord.

Bekijk oplossing
verify
de Wet kwaliteitsborging

Geen bouwer kan eraan ontkomen, de Wet kwaliteitsborging (Wkb). Tijd voor actie, want zoals je weet zal er flink wat gaan veranderen zodra de Wet kwaliteitsborging in werking treedt.

Bekijk oplossing
user-octagon
Kopersbeheer software

Het proces rondom het bouwen van een nieuwbouwwoning is arbeidsintensief en kent veel beslismomenten. Kopersbeheersoftware helpt bij de registratie, onderbouwing en communicatie van dit proces.

Bekijk oplossing
math
Calculatie software

Of je een uitbouw wilt uitrekenen of een appartementencomplex met 100 wooneenheden, binnen treetop hebben wij de oplossing waarmee jij tot een professionele calculatie kunt komen.

Bekijk oplossing
xrm
CRM

xRM is een online Microsoft Dynamics software voor de bouw, onderverdeeld in verschillende oplossingsrichtingen. Lees verder...

Bekijk oplossing
personalcard
ERP

Ook wel enterprise resource planning. Saas, in de cloud of on premise, binnen treetop bieden we verschillende mogelijkheden. Van calculatie, projectbewaking tot facturatie de samenstelling wordt ingericht na de behoefte van jouw als bouwer.

Bekijk oplossing
Demo aanvragen Ervaar wat treetop voor jou kan betekenen. Wij gaan graag met je in gesprek! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
Logo-treetop-pay-off-DIAP-White
Logo-Admicom-zonder-pay-off-DIAP
Logo-Frank-zonder-pay-off-DIAP
Logo-HomeDNA-zonder-pay-off-DIAP
Logo-KRAAN-zonder-pay-off-DIAP
Logo-technosoft-zonder-pay-off-DIAP
Logo-TreeICT-pay-off-DIAP
ECI TreetopOnline Logo REVERSED
  • Treetop
  • Admicom
  • frank
  • HomeDNA
  • Kraan
  • Technosoft
  • TreeICT
  • Treetop Online
Vragen? Neem contact op met Rajendre Roepers
treetop groene kwart cirkel element LinkedIn foto

Waarom?

Digitale transformatie is in de bouw van cruciaal belang. Wij helpen je daarom graag bij het automatiseren van slimme en toekomstgerichte processen. Van nauwkeurige calculaties, uitgebreide werkbegrotingen, optimale projectbewaking en transparante kopersbegeleiding. Tot overzichtelijke portalen, een solide relatiebeheer en het ontzorgen en beheren van je ICT omgeving. Want samen werken we beter!

treetop groene kwart cirkel element
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop