Onze oplossingen

Een compleet aanbod van oplossingen van treetop. Treetop is jouw kennispartner op het gebied van bouwsoftware. Wij zorgen dat jouw bedrijfsprocessen beter, efficiënter en sneller verlopen.

De beste oplossingen voor de bouw:
eigenschapen_labels
2D Meetstaten

Het handmatig uittrekken kan verleden tijd zijn met 2D meetstaten. Uittrekken van hoeveelheden is tijdsintensief, foutgevoelig, maar men doet het al jaar en dag via een tekening. Maar dit kan ook digitaal! Daarom hebben wij nCalc ontwikkeld, een nieuwe generatie software die ‘het nieuwe calculeren’ mogelijk maakt.

Bekijk oplossing
eigenschapen_labels
DMS

Geen foute beslissingen meer omdat je allemaal werkt met de juiste versie van het document. DMS staat voor Document Management Systeem. Werken met de juiste tekening, vergunningen, offertes en ga zo maar door. Je wilt weten wat de laatste versie is en hoe vaak het document al is herzien.

Bekijk oplossing
BIM
BIM (5D) calculeren

Onze mensen werken continu aan het verbeteren van calculatiesoftware om zo te kunnen blijven voorzien in de behoeften van onze klanten. Daarom hebben wij nCalc ontwikkeld, een nieuwe generatie software die ‘het nieuwe calculeren’ mogelijk maakt.

Bekijk oplossing
werkplek toekomst
De werkplek voor de bouw

Binnen treetop hebben wij onze eigen ICT specialist, die ervaring heeft met neerzetten van dé veilige en toekomstgerichte werkplek voor de bouw.

Bekijk oplossing
service en onderhoud
Service en Onderhoud

Voor dagelijks- en mutatieonderhoud. Koppeling met je opdrachtgevers via DICO, stuur je vakmannen aan middels een werkbon app en houdt het overzicht via een planbord.

Bekijk oplossing
verify
de Wet kwaliteitsborging

Geen bouwer kan eraan ontkomen, de Wet kwaliteitsborging (Wkb). Tijd voor actie, want zoals je weet zal er flink wat gaan veranderen zodra de Wet kwaliteitsborging in werking treedt.

Bekijk oplossing
user-octagon
Kopersbeheer software

Het proces rondom het bouwen van een nieuwbouwwoning is arbeidsintensief en kent veel beslismomenten. Kopersbeheersoftware helpt bij de registratie, onderbouwing en communicatie van dit proces.

Bekijk oplossing
math
Calculatie software

Of je een uitbouw wilt uitrekenen of een appartementencomplex met 100 wooneenheden, binnen treetop hebben wij de oplossing waarmee jij tot een professionele calculatie kunt komen.

Bekijk oplossing
xrm
CRM

xRM is een online Microsoft Dynamics software voor de bouw, onderverdeeld in verschillende oplossingsrichtingen. Lees verder...

Bekijk oplossing
personalcard
ERP

Ook wel enterprise resource planning. Saas, in de cloud of on premise, binnen treetop bieden we verschillende mogelijkheden. Van calculatie, projectbewaking tot facturatie de samenstelling wordt ingericht na de behoefte van jouw als bouwer.

Bekijk oplossing
Demo aanvragen

Ervaar wat treetop voor jou kan betekenen. Wij gaan graag met je in gesprek!

Demo aanvragen
Macbook omhulsel
Logo treetop pay off DIAP White
Logo Admicom zonder pay off DIAP White (1)
Logo Frank zonder pay off DIAP White
Logo homeDNA zonder pay off DIAP White
Logo KRAAN zonder pay off DIAP White
Logo TreeICT pay off DIAP White
  • treetop
  • admicom
  • frank
  • homeDNA
  • kraan
  • treeICT
Vragen? Neem contact op met Rajendre Roepers
treetop groene kwart cirkel element LinkedIn foto

Waarom treetop?

De beste automatiseringsoplossingen voor de bouw met elkaar verbonden. Dat is de kracht van Treetop. Voor ambitieuze ZZP’ers tot organisaties met 2.000 medewerkers die makkelijker, effectiever en meer winstgevend willen werken. Ieder softwaremerk kent zijn eigen specialisatie met een continue focus op verbeteren, innoveren en verbinden. De sterkste in software die feilloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen.

treetop groene kwart cirkel element 10
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2023 - treetop