Service en Onderhoud

Voor dagelijks- en mutatieonderhoud. Koppeling met je opdrachtgevers via DICO, stuur je vakmannen aan middels een werkbon app en houdt het overzicht via een planbord.

Ik wil meer informatie

Binnen handbereik

De telefoon of een tablet is een tool geworden voor de vakman. Hij kan via zijn werkbon app zien wanneer hij waar moet zijn. Welke materialen hij nodig heeft, of er bijzonderheden zijn met de bewoners en wie er de vorige keer op locatie is geweest. Nadien maakt hij een foto van de opgeleverde situatie en registreert hij zijn uren en materialen. Waarna hij de bewoner voor akkoord laat tekenen.

Aangeboden door:
ECI Kraan Logo REVERSED
ECI Admicom Logo REVERSED
ECI HomeDNA Logo REVERSED
Vragen? Neem contact op met Rajendre Roepers
treetop groene kwart cirkel element LinkedIn foto
treetop groene kwart cirkel element treetop groene kwart cirkel element
Belangrijke eigenschappen
groenwit
De beste software oplossingen voor de bouw
groenwit
Wij sluiten aan op jouw bedrijfsproces
groenwit
Kennispartner
groenwit
Kwaliteit
De beste software oplossingen voor de bouw

De beste automatiseringsoplossingen voor de bouw met elkaar verbonden. Dat is de kracht van Treetop.

Communicatie met opdrachtgevers

Naast de aansturing van de vakman is het contact met de opdrachtgever ook erg belangrijk. Elkaar op de hoogte houden van de voortgang, opdrachten first time fixed en een correcte financiële afhandeling na het afhandelen van het werk. Door middel van de DICO koppeling kan de opdrachtgever het werk digitaal doorsturen, terugkoppeling krijgen van de voortgang en kan de factuur na afronding meegestuurd worden.

treetop groene kwart cirkel element Installateur gootsteen

Overzicht

Het overzicht houden van al het werk, in een overzichtelijk planbord, we krijgen de vraag geregeld. Een simpele oplossing of juist hele slimme algoritmes, met planningsoptimalisatie en routeoptimalisatie. We groeien mee met de wens van onze services en onderhoudsbedrijven. Hoe meer vakmannen, hoe interessanter het wordt om de software de beste optie te laten berekenen. Wil je nog een stap verder? Dan kan je middels de software de beschikbare tijdsloten in de agenda’s beschikbaar stellen voor de bewoners, zodat zij zelf kunnen plannen. Waarna er uiteraard een sms of e-mail uitgaat om die klant te herinneren dat je eraan komt.

treetop groene kwart cirkel element schilder-werkbon
Laat je overtuigen door een demo Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
Logo-treetop-pay-off-DIAP-White
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop