De Wet kwaliteitsborging

Geen bouwer kan eraan ontkomen, de Wet kwaliteitsborging (Wkb) gaat per 1 januari 2024 definitief in werking. Tijd voor actie, want zoals je weet zal er flink wat gaan veranderen zodra de Wet kwaliteitsborging in werking treedt.

Ik zoek Wkb software

Ben jij er al klaar voor?

Kwaliteit bewaken, controleren en evalueren op een wijze die werkt voor alle betrokken partijen. Geen bouwer kan eraan ontkomen, de Wet kwaliteitsborging (Wkb). Het doel van de wet is een verbeterde (borging van de) bouwkwaliteit, een verbeterde positie van de consument (opdrachtgever) en het stimuleren van kwaliteitsverbetering en faalkostenvermindering. Om de kwaliteit van een bouwwerk aan te kunnen tonen zal je documenten moeten vastleggen en documenteren.

Door met de juiste software te werken maak je het jezelf een stuk makkelijker! Wij kunnen je daar alles over vertellen. Bekijk de mogelijkheden:

Ik wil de kennissessie Wet kwaliteitsborging terugkijken!

Ik wil de whitepaper van admicom downloaden!

Ik wil de whitepaper van kraan downloaden!

 

Aangeboden door:
Logo-HomeDNA-zonder-pay-off-DIAP
Logo-Admicom-zonder-pay-off-DIAP
Logo-KRAAN-zonder-pay-off-DIAP
Vragen? Neem contact op met Rajendre Roepers
treetop groene kwart cirkel element LinkedIn foto
treetop groene kwart cirkel element treetop groene kwart cirkel element
Bekijk hier de voordelen van de Wet Kwaliteitsborging
groenwit
Faalkosten verminderen
groenwit
Bouwkwaliteit verhogen
groenwit
Sneller bouwen
Faalkosten verminderen

Met de komst van de Wet kwaliteitsborging worden door de controles bouwfouten eerder ontdekt, waardoor de faalkosten dalen.

Download de whitepaper over de Bouwkwaliteit App

Jij kan je eenvoudig voorbereiden op de komst van de Wet Kwaliteitsborging. Een groot aantal gebruikers hebben zich al voorbereid met de bewezen oplossing op het gebied van de Wet kwaliteitsborging, namelijk de Bouwkwalitteit App van homeDNA. Deze applicatie is gekoppeld aan verschillende ERP oplossingen van treetop. Denk aan kraan en admicom.

Download hier de gratis whitepaper!

treetop groene kwart cirkel element Whitepaper bouwkwaliteit

Makkelijk om mee te starten!

Het is niet heel erg moeilijk om te beginnen. Wanneer je aan de slag gaat met de Wkb software worden er een aantal zaken beschikbaar gesteld. Denk aan beschikbare tutorials en een e-consultant of een klassikale training, zodat jouw bouwbedrijf snel en goed getraind aan de slag kan met de Wet Kwaliteitsborging software

Ja, ik wil makkelijk starten!

treetop groene kwart cirkel element 1
Laat je overtuigen door een demo Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
Logo-treetop-pay-off-DIAP-White
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop