Nieuws en updates wkb2

 

Gratis online kennissessie over de Wet kwaliteitsborging

 

Iedere aannemer is op de hoogte van de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Maar hoe pak je dat nou verder aan? Hoe jij je bedrijf nu al kunt voorbereiden, leggen Eileen van Zeijl en William Methorst van treetop uit. In 30 minuten word je bijgepraat over de stand van zaken rondom de Wkb. Geen tijd om achterover te leunen! Begin nu al met het opdoen van ervaring door te starten met proefprojecten. Doordat je voorbereid bent hoef je straks niet meer te wennen aan de nieuwe situatie. Voor je het weet is het zo ver!

Treetop online kennissessies
Alle automatiseringsoplossingen voor de bouw met elkaar verbonden, dat is de kracht van treetop. Zo ook de software voor de Wet kwaliteitsborging. Treetop wil blijven informeren en inspireren door kennissessies te organiseren over bouwgerelateerde onderwerpen, door middel van gastsprekers en specialisten binnen Treetop. Wij nodigen je graag uit voor de kennissessie ‘Wet Kwaliteitsborging; want voor je het weet is het zover!’ op dinsdag 12 september om 10.00 uur.

Kortom een interessante kennissessie om je voldoende handvatten mee te geven, zodat jij goed voorbereid bent voor de Wet Kwaliteitsborging.

Bekijk de kennisissesie 
Wil je deze gratis online kennissessie terugkijken? Dat kan! Schrijf je in via onderstaande link. Je ontvangt direct na het inschrijven per e-mail een terugkijklink!


Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop