Nieuws en updates opleider bouwsoftware

Haal het beste uit jouw bouwsoftware, wij leiden je op!

Ben jij klaar om jouw bouwbedrijf te laten groeien en wil je dat jouw medewerkers bijvoorbeeld professioneel met de software omgaan? Kortom, wil jij slimmer werken binnen de bouwsector? Zoek niet verder! Onze gratis webinars zijn ontworpen om jou te helpen je vaardigheden in de bouwsoftware te verbeteren en je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar succes!

ECI | Admicom | Alles over Vakware met William

William, onze expert, gaat jou alles vertellen over Vakware. Stel al jouw vragen en krijg direct antwoord. Of je nu een nieuwkomer bent of al vertrouwd bent met de software. Het maakt niet uit. William’s diepgaande kennis zal nieuwe inzichten bieden en handige tips om jouw werk makkelijker te maken!

Wil je dit webinar terugkijken? Doe dat via deze link: Webinar terugkijken

ECI | HomeDNA | De Wet Kwaliteitsborging in de praktijk

Kom alles te weten over de cruciale aspecten van de Wet Kwaliteitsborging, gepresenteerd door niemand minder dan onze Robin. Leer hoe je de bijbehorende module van ECI | HomeDNA effectief toe kunt passen tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden. Arjan Kleijer van Bylaer advies- en tekenburo Kwaliteitsborging zal zijn waardevolle sectorervaringen delen. Na dit webinar begrijp jij het belang van de wettelijke naleving volledig!

Wil je dit webinar terugkijken? Doe dat via deze link: Webinar terugkijken

ECI | Kraan | Calculeren met nCalc

Rajendre en Auke gaan jouw meenemen in de wereld van BIM-calculatie net nCalc! Ontvang directe inzichten van experts die hun kennis rechtstreeks met jou delen. Leer hoe je jouw BIM-calculatie kunt verfijnen en de software optimaal kunt benutten voor maximale effici├źntie. Mis deze kans niet om jouw bouwsoftwarevaardigheden te verbeteren! Onze webinars zijn de beste gelegenheid om te leren van de besten in het vak en jouw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen. Schrijf je vandaag nog in en laat ons jou helpen om jouw doelen te bereiken.

Wil je dit webinar terugkijken? Doe dat via deze link: Webinar terugkijken

Wat heeft jouw bouwsoftware opleider nog meer te bieden?

Wij hebben veel kennis webinars in het verschiet! Houd de volgende webinar pagina in de gaten voor het laatste nieuws rondom webinars van ECI | Treetop!

Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright ┬ę 2024 - treetop