TreeICT

Met enthousiaste en gepassioneerde collega’s helpen wij kleine, middelgrote en grote (bouw)bedrijven bij hun digitale transformatie.

Met onze werkplek oplossingen laten wij onze klanten voorop lopen. Zo kunnen zij hun IT effectiever en slimmer inzetten en meer winstgevend opereren.


Bezoek website

Over TreeICT

Met de Microsoft tools in onze Digital Cloud Suite biedt TreeICT dé oplossingen die de groeiambities van kleine, middelgrote en grotere bedrijven ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat jouw dagelijkse processen slimmer, efficiënt en soepel verlopen door een veilige digitale werkplek.

Waarborg de continuïteit en security van je IT. Laat ons je (mobiele) werkplekken beheren. Gebruikers krijgen ondersteuning van onze servicedesk Toekomstbestendig en veilig werken begint bij TreeICT.

Veiligheid en prestaties gaan hand in hand voor met TreeICT werkplekbeheer voor het Mkb

Bij bedrijfsgroei is optimale prestatie van je team essentieel. Daarvoor is het cruciaal dat ze beschikken over de juiste samenwerkingstools, een veilige digitale werkplek en de juiste ondersteuning. Onze oplossingen en diensten zorgen ervoor dat je overal, thuis of onderweg, optimaal kunt blijven werken.

TreeICT biedt de volledige ontzorging door IT-support en werkplekbeheer. Werkplekbeheer wordt steeds complexer, vooral met medewerkers die vanuit huis werken of hun eigen apparaten meenemen. Wij staan klaar als jouw werkplekbeheerder, terwijl jouw medewerkers met vragen terecht kunnen bij onze Servicedesk specialisten. Zo blijft iedereen productief én veilig.

En laten we niet vergeten: beveiliging is cruciaal. Met de toenemende dreiging van cyberaanvallen is het beschermen van je bedrijf een absolute prioriteit. Onze oplossing biedt proactief beheer en met Multi-Factor Authentication (MFA) beveiligen we de voordeur. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf beschermd is tegen malware, virussen en andere bedreigingen.

Mét al ruim 20 jaar ervaring en een scala aan toonaangevende bouwbedrijven zijn wij dé IT partner voor MKB Nederland. Managed Services is hetgeen waar wij goed in zijn, zo ondersteunen wij uw organisatie bij de uitdagingen die de digitale transformatie met zich mee brengt. Inmiddels bestaat ons portfolio uit ruim 3000 klanten.

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien terwijl we de veiligheid waarborgen? Neem vandaag nog contact op en laat ons je ondersteunen in jouw digitale reis!

treetop groene kwart cirkel element treetop groene kwart cirkel element
Werkplek voor de toekomst
groenwit
Ontzorging door IT-support en werkplekbeheer
groenwit
Bescherm je bedrijf, beveilig werkplekken
groenwit
Het Office-pakket en meer
Ontzorging door IT-support en werkplekbeheer

Het beheren van werkplekken wordt met de dag complexer en vraagt om up-to-date kennis. Wij ontzorgen bedrijven door te acteren als jouw werkplekbeheerder. En jouw medewerkers kunnen met hun vragen terecht bij onze specialisten op de servicedesk.

0
Medewerkers
0
Klanten
0
Werkplekken in beheer

Afspraak maken

Wij vinden het leuk om bij je langs te komen! Laten we kennis maken. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in!

Maak een afspraak
Macbook omhulsel
Logo-TreeICT-pay-off-DIAP
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop