kraan

Met ruim 50 jaar ervaring in de bouw is kraan niet alleen leverancier van software en opleiding, maar ook als meedenkend partner voor midden- en grootbedrijven in de bouw. Zo denken we graag mee met onze klanten voordat we de juiste automatiseringsoplossingen implementeren, zodat jij grip blijft houden op de lopende bouwprojecten.

Bezoek website

Over kraan

Kraan biedt een breed scala aan softwareproducten voor de bouwbranche en is geschikt voor midden en grote bedrijven. Het programma beschikt standaard over zeer veel functionaliteiten. Voordat er over software wordt gesproken, zijn er gesprekken met verschillende betrokkenen om te komen tot een juiste automatiseringsoplossing.

Maar omdat de bouw-software modulair is opgebouwd, is het ook mogelijk om slechts één of enkele modules te gebruiken. De klant betaalt alleen wat hij nodig heeft. En door de modulaire opbouw groeit de software mee.

Vragen? Neem contact op met Rajendre Roepers
treetop groene kwart cirkel element LinkedIn foto
treetop groene kwart cirkel element treetop groene kwart cirkel element
Over Kraan
groenwit
Meer dan 50 jaar ervaring
groenwit
Voor midden- en grote bouwbedrijven
groenwit
Meer grip op je projecten
Meer dan 50 jaar ervaring

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen wij bij kraan software voor de bouw die naadloos aansluit op wat u nu én in de toekomst nodig heeft. Dit kunnen wij realiseren omdat onze medewerkers over zowel bouwkundige kennis als over ICT-kennis beschikken, in combinatie met jarenlange expertise en ervaring in de bouwbranche en een zeer nauwe samenwerking met onze softwaregebruikers.

0
Medewerkers
0
Klanten
0
Gebruikers

Demo aanvragen

Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in!

Vraag een demo aan
Macbook omhulsel
Logo-KRAAN-zonder-pay-off-DIAP
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop