Dé werkplek voor de bouw

Binnen treetop hebben wij onze eigen ICT specialist, die ervaring heeft met neerzetten van dé veilige en toekomstgerichte werkplek voor de bouw. Onze klanten willen goed geholpen worden en daar hoort steeds vaker ook het goed faciliteren van de werkplek bij. Deze vraag krijgen we geregeld als we aan tafel zitten bij klanten, maar ook zeker bij potentiële klanten.  

Ik wil meer informatie

Jouw veilige werkplek

Wat veel bouwers nog vaak onderschatten is veiligheid. Ook een zzp’er, een kleine bouwer is interessant genoeg om te hacken. Beveiliging, een goede opleiding van je medewerkers en MFA of ook wel Multifactorauthenticatie zullen belangrijke punten zijn bij het bespreken van jouw werkplek voor de bouw. Gehackt worden kost al snel duizenden euro’s. Better save than sorry! Ook kunnen wij een security check doen, om te kijken hoe veilig jouw omgeving op dit moment is.

Aangeboden door:
Logo-TreeICT-pay-off-DIAP
treetop groene kwart cirkel element treetop groene kwart cirkel element
Belangrijke eigenschappen
groenwit
De beste software oplossingen voor de bouw
groenwit
Wij sluiten aan op jouw bedrijfsproces
groenwit
Kennispartner
groenwit
Kwaliteit
De beste software oplossingen voor de bouw

De beste automatiseringsoplossingen voor de bouw met elkaar verbonden. Dat is de kracht van Treetop.

Altijd en overal kunnen werken

Waar je ook zit, op kantoor, de bouwkeet, thuis of op vakantie je wilt altijd het idee hebben alsof je gewoon op kantoor eenvoudig jouw werkzaamheden aan het doen bent. Of je nu met zware tekeningen aan slag moet, een factuurtje moet versturen, een planning moet openen of nog snel even je projectbewaking in wilt kijken. Je wilt geen hinder ondervinden.

treetop groene kwart cirkel element Werkhandschoenen succes

Groot voordeel

Een groot voordeel van een ICT specialist binnen treetop is de onderlinge communicatie met alle andere bedrijven. Zo kunnen we de updates van de software ook verzorgen en ben je altijd bij met de updates en nieuwste functionaliteiten. We krijgen steeds vaker de vraag om dit stuk over te nemen van onze klanten. Met treeICT kunnen wij deze extra dienst bieden.


Werken in de cloud of on premise. Niet elke (cloud)omgeving voldoet aan de specificaties van jouw softwarepakketten en applicaties die benodigd zijn voor jouw organisatie. Wij kunnen in onze cloud dit faciliteren voor onze klanten potentiële klanten. Wil je weten wat treeICT met de werkplek voor de bouw, voor jou kan betekenen? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan.

Ik wil een kennismakingsgesprek

treetop groene kwart cirkel element erp-kpi
Laat je overtuigen door een demo Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
Logo-treetop-pay-off-DIAP-White
Logo-Admicom-zonder-pay-off-DIAP
Logo-Frank-zonder-pay-off-DIAP
Logo-HomeDNA-zonder-pay-off-DIAP
Logo-KRAAN-zonder-pay-off-DIAP
Logo-technosoft-zonder-pay-off-DIAP
Logo-TreeICT-pay-off-DIAP
ECI TreetopOnline Logo REVERSED
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop