CRM

Ook wel customer management software, of relatiebeheer software genoemd. Software waar je alles over je klant centraal kunt vinden en kunt opslaan. Contactgegevens, projectgegevens, documenten, verkopen eventueel facturen.

Ik zoek CRM software

CRM voor de bouw

Voordat een woning of een appartement opgeleverd wordt, gaat er heel veel tijd overheen. Alle informatie over de klant, wil je op één plek vastleggen. Werken met één waarheid. Van de contactgegevens, de e-mailtjes, de offertes, eerste schetsen, bouwtekeningen, alles vanaf 1 centraal punt op te vragen. Ook voor later, als er 5 jaar naar oplevering een schuifpui kapot is, dat je kan terugzien of de kopers nog recht hebben op garantie!

Aangeboden door:
Logo-KRAAN-zonder-pay-off-DIAP
Logo-Admicom-zonder-pay-off-DIAP
Vragen? Neem contact op met Rajendre Roepers
treetop groene kwart cirkel element LinkedIn foto
treetop groene kwart cirkel element treetop groene kwart cirkel element
Voordelen van CRM
groenwit
E-mail integratie
groenwit
Beschikbaar via een app
groenwit
Alle informatie op één centrale plek
E-mail integratie

Met een e-mailsynchronisatie koppelen de e-mails automatisch aan je contactpersonen, zodat je steeds op één plaats een volledig overzicht hebt. Je bespaart tijd!

Alles bij de hand

Ook buiten de gegevens van de klant op een veilige manier bij de hand hebben. Of tijdens een bouwvergadering eenvoudig bij de hand hebben. Werk met een CRM app om eenvoudig vanuit de auto even het e-mailadres van klant op te zoeken. Of werk in de cloud en voeg de gespreksverslagen eenvoudig aan de klant toe op locatie.

treetop groene kwart cirkel element projectoverzicht

Communicatie op één centrale plek

Om te weten wat er met de klant of prospect is afgesproken, wil je de communicatie centraal opslaan. Een van de vele vragen die we krijgen, kunnen we de e-mail archiveren bij de klant en is er een outlook koppeling mogelijk. Binnen treetop hebben we eenvoudige en vergaande integraties voor email met het CRM.

treetop groene kwart cirkel element Man achter glas laptop
Laat je overtuigen door een demo Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
Logo-treetop-pay-off-DIAP-White
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop