ERP

Ook wel enterprise resource planning. Saas, in de cloud of on premise, binnen treetop bieden we verschillende mogelijkheden. Van calculatie, projectbewaking tot facturatie de samenstelling wordt ingericht na de behoefte van jou als bouwer. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen vul dan het formulier in.

Ik zoek een ERP oplossing voor mijn bedrijf

ERP voor de bouwbedrijven

Binnen treetop zijn wij gespecialiseerd in het leveren van software voor de bouw en aanverwante branches zoals afbouw, calculatiebureaus, vastgoedonderhoud, GWW, afbouw en installatie. Onze voornaamste focus is de bouwbranche in het klein en midden segment.

Met ERP automatiseren we een geheel bouwbedrijf van calculatie tot financieel en zoeken we naadloze aansluitingen, doormiddel van ons treetop connect platform, met expertsystemen zoals bijv. Wkb van homeDNA of de werkplek voor de bouw van treeICT.

Aangeboden door:
ECI Kraan Logo REVERSED
ECI Admicom Logo REVERSED
Vragen? Neem contact op met Rajendre Roepers
treetop groene kwart cirkel element LinkedIn foto
treetop groene kwart cirkel element treetop groene kwart cirkel element
Waarom een ERP?
groenwit
Controle over je bedrijfsprocessen
groenwit
Sneller werken en minder fouten
groenwit
Inzicht in je bedrijfsprocessen
Controle over je bedrijfsprocessen

Door een centraal beheersysteem te gebruiken zijn alle bedrijfsprocessen geïntegreerd. De ERP-software geeft jou de volledige controle over de processen. Bij treetop kennen wij meerdere mogelijkheden voor jouw bouwbedrijf.

Duurzame keuze

De keuze voor ERP is vaak niet voor een paar weken, maar voor jaren. Zo zien wij dat er binnen treetop klanten zijn die al 30 jaar met onze ERP werken. De bouwkennis zit in ons bloed en in onze software. Zo is onze ervaring dat een implementatie succesvol is als we niet te groot en te snel in één keer willen. Laat ons je adviseren en laten we samen kijken naar de behoefte of welke situaties wel kunnen vergemakkelijken. Laten we er voor zorgen dat we met onze software jou bedrijfskennis borgen en menselijke fouten kunnen verminderen.

treetop groene kwart cirkel element taken

Wanneer is de beste tijd om over te gaan?

Dat ligt niet aan de tijd, maar of het bedrijf er klaar voor is. Elk nieuwe kwartaal, is financieel een goed moment, maar het succes zit hem in de mensen. Wij zijn ervoor om dit samen tot een succes te maken.

Hoe dit in zijn werk gaat? Het begint altijd met een goede inventarisatie. Hoe beter jij weet wat jouw organisatie nodig heeft en wat er verbeterd dient te worden, hoe beter wij daarna een demo kunnen geven. Na dat het vertrouwen in elkaar is uitgesproken is, het contract getekend is, wordt de planning in overleg gemaakt en werken we toe naar een livegang. We houden het overzichtelijk en behapbaar.

treetop groene kwart cirkel element kraan-klantverhaal-mayert
Laat je overtuigen door een demo Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
Logo-treetop-pay-off-DIAP-White
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop