BIM (5D) calculeren

Waar staat BIM voor? Het staat voor een Building Information Model. Ook vrij vertaald een gebouwinformatiemodel. Waarin alles wordt vastgelegd wat met het object, het gebouw, het huis of het appartement te maken heeft.

Ik wil meer informatie

Slim calculeren en kennis borgen

Met 5D calculeren borgen we de calculatiekennis van de calculator in de software. Zo kan je vastleggen, hoe vaak een je moet hijsen om x kilo naar boven moet krijgen, als je per keer x kilo mee kan nemen. Informatie die je niet kwijt kan in traditionele calculatie programma’s

Aangeboden door:
ECI Kraan Logo REVERSED
Vragen? Neem contact op met Rajendre Roepers
treetop groene kwart cirkel element LinkedIn foto
treetop groene kwart cirkel element treetop groene kwart cirkel element
Belangrijke eigenschappen
groenwit
De beste software oplossingen voor de bouw
groenwit
Wij sluiten aan op jouw bedrijfsproces
groenwit
Kennispartner
groenwit
Kwaliteit
De beste software oplossingen voor de bouw

De beste automatiseringsoplossingen voor de bouw met elkaar verbonden. Dat is de kracht van Treetop.

Wat is BIM calculatie (5D calculatie)

Wat is BIM calculatie of hoe ook wel 5d calculatie? BIM calculatie wordt ook wel de 5de dimensie genoemd. Na 3D moduleren volgt 4D planning en vervolgens het kostenaspect van een gebouw 5D BIM. 6D BIM heeft alles te maken met het duurzaamheidsaspect en bij 7D wordt het BIM model gekoppeld aan MJOP. Onze software richt zich op de 5de dimensie.


De koppeling met het 3d-model is mogelijk. Wij kunnen middels de software het bim model koppelen aan de eigenschappen van een recept. Zo kan er in een handomdraai een begroting gegenereert worden op basis van het 3d BIM model en verkort je daarme het uittrekwerk.

treetop groene kwart cirkel element bouwen

De werking

Onze software voor BIM calculeren is ontwikkeld om je de mogelijkheid te geven om uiterst waardevolle calculatiekennis te kunnen waarborgen binnen recepten. Dit werkt aan de hand van eigenschappen die gebruikt kunnen worden binnen formules. De calculator kan dan altijd terugzien via de eigenschappen hoe de prijs van een element is opgebouwd. Niet alleen de calculator die nu in dienst is, ook als deze vertrekt, wordt de kennis behouden.


Ook een groot voordeel van deze manier van werken is dat het beheer van kostenbibliotheek makkelijker en goedkoper wordt.

treetop groene kwart cirkel element vazet-kraan-klantverhaal
Laat je overtuigen door een demo Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
ECI Treetop Logo REVERSED
ECI Admicom Logo REVERSED
ECI Frank Logo REVERSED
ECI HomeDNA Logo REVERSED
ECI Kraan Logo REVERSED
ECI Technosoft Logo REVERSED
ECI TreeIct Logo REVERSED
ECI TreetopOnline Logo REVERSED
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop