Calculatie voor gevorderden

Deze training is bedoeld voor de calculator die al werkt met de basisfuncties binnen KRAAN en toe is aan verdieping. We laten je alle functies binnen Begroot & Bewerk zien en gaan dieper in op 2DMeetstaten. Na deze training ken je alle ins-en-outs van de modules Begroot & Bewerk en 2DMeetstaten.

Inschrijven
ECI Kraan Logo

Wat gaan we doen?

Tijdens deze training: - Gevorderden training Begroot & Bewerk - Behandelen 2D Meetstaten met o.a. aanmaken meetstaat en sjablonen, toevoegen tekeningen en revisies (met vergelijkingen), metingen maken en totaliseren, variabelen en rekenregel en het koppelen aan de begroting. - Uittrekstaat Excel - Zoeken/filteren - Samenstellen codering/uitsplitsen/comprimeren - Koppeling productiemiddelen en verplaatsen eenheidsprijzen.
Het programma van de training Een ochtend of middag uit de waan van de dag om je kennis bij te spijkeren in de schoolbanken! Graag ontvangen wij jou in ons trainingscentrum in Veenendaal waar alles voor je geregeld wordt en waar je andere mede-bouwers kunt ontmoeten. De gehele training wordt verzorgd.
Start 13.00 Welkom
13.00 - 14.30 Praktijk
14.30 - 14.45 Koffie
14.45 - 16.00 Praktijk
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop