Financieel facturering

Training voor medewerker die nieuw is met factureren vanuit kraan, alle typen facturen worden hierin behandeld. Ben je nieuw met de kraan software of ga je voor het eerst starten met factureren vanuit kraan dan is dit de perfecte training. Na deze training kun je zelfstandig facturen aanmaken en versturen naar de opdrachtgevers.

Inschrijven
ECI Kraan Logo

Wat gaan we doen?

Geschikt voor een medewerker die de basisvaardigheden beheerst en behoeft heeft aan meer verdieping in de module financieel. Meer inzicht creëren in de cijfers en grip op de bedrijfsvoering.

Ga jij binnenkort aan de slag met de boekhouding binnen kraan? Of wil jij beter leren omgaan met de module financieel? Met deze training ben je in een dagdeel klaar om te kunnen boekhouden met kraan. Een must voor iedere medewerker die voor het eerste met de boekhouding van kraan aan de slag gaat.

Tijdens deze training:

- Algemene introductie over termijnfactureren en vrije tekst factureren
- Werken met een puntenschema voor service & onderhoud, burgerwerk facturatie en kopersbeheer factureren
- Aanmaken journaal voor definitieve facturen
- Printen openstaande postenlijsten
- Crediteren facturen

Het programma van de training

Een ochtend of middag uit de waan van de dag om je kennis bij te spijkeren in de schoolbanken! Graag ontvangen wij jou in ons trainingscentrum in Veenendaal waar alles voor je geregeld wordt en waar je andere mede-bouwers kunt ontmoeten. De gehele training wordt verzorgd.

Start 13.00 Welkom
13.00 - 14.30 Praktijk
14.30 - 14.45 Koffie
13.45 - 17.00 Praktijk
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop