Masterclass key-user deel 1

De essentiële training voor een key-user van Vakware. Zorg voor meer grip én controle op jouw applicaties. Door deze masterclass ben jij in staat om zelf applicatie te beheren en onderhouden. Daarnaast ben je in staat om de belangrijkste vragen van gebruikers te beantwoorden, zodat je ten alle tijden door kunt werken. Wanneer je deze tweedelige Masterclass volgt bij Admicom, ben je minder afhankelijk van externe partijen! En dat is wat je wilt. IT is een van de meest essentiële onderdelen van je bedrijfsvoering.

Inschrijven
ECI Admicom Logo

Wat gaan we doen?

Je leert niet alleen hoe je gebruikers en gebruikersgroepen aanmaakt. Ook leer je hoe je een wachtwoordbeleid in je organisatie kunt toepassen. Je leert hoe je dashboards per gebruiker of per afdeling instelt. Ook heb je voor installaties van update geen externe systeembeheerder meer nodig. Eventuele instellingen omtrent PDF-creator en emailbeheer heb je na deze training in eigen hand. Ook leren we je om data te archiveren zodat al je collega’s in een opgeruimde omgeving aan de slag kunnen.

Het programma van de training

Een ochtend of middag uit de waan van de dag om je kennis bij te spijkeren in de schoolbanken! Graag ontvangen wij jou in ons trainingscentrum in Veenendaal waar alles voor je geregeld wordt en waar je andere mede-bouwers kunt ontmoeten. De gehele training wordt verzorgd.

Start 12.00 Welkom
12.00 - 12.30 Autorisatie
12.30 - 13.00 Installatie en registratie
13.00 - 13.30 Licentiebeheer en registratie apps
13.30 - 13.45 Koffie
13.45 - 14.00 Beeldscherm instellingen
14.00 - 14.30 PDF-creator
14.30 - 17.00 Archiveren en back-up
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop