Webinar | HomeDNA Module kopersbegeleiding & Wet Kwaliteitsborging

Altijd al willen weten wat de voordelen van een online woningdossier zijn voor de klant en de kopersbegeleider? Tijdens een gratis webinar op dinsdag 25 juni, krijg je in een klein uurtje een compleet beeld van deze module wat het kan en wat jouw bedrijf eraan heeft. Daarnaast zal expert Arjan Kleijer inzichten geven in de Wet Kwaliteitsborging voor nieuwbouw en verbouw. Het webinar zal geleid worden door onze toonaangevende experts Bram Theunisse en Marlissa van Kruistum.

Inschrijven
ECI HomeDNA Logo

Module kopersbegeleiding

Heldere communicatie en keuzevrijheid staan voorop bij kopersbegeleiding anno nu. Met het online woningdossier faciliteer je persoonlijk contact en beleving voor de koper en bied je kopersbegeleiders een efficiënte workflow. Tijdens het webinar worden alle ins & outs op het gebied van deze module toegelicht.

Wet Kwaliteitsborging

De komst van de Wet Kwaliteitsborging heeft als doel het concreet vastleggen van de geleverde kwaliteit. Er wordt veel gesproken over de Wet Kwaliteitsborging, maar wat is nu echt de stand van zaken? Daar vertelt Arjan Kleijer alles over tijdens het webinar.

Interactieve ervaring

Je hebt tijdens het webinar kans om je vragen live te stellen aan onze experts. Dit geeft je de mogelijkheid om direct antwoord te krijgen op jouw specifieke vragen en uitdagingen. Zo kun jij het maximale halen uit deze leerzame sessie!

Wanneer kun je deelnemen?

Zorg ervoor dat je dinsdag 25 juni 2024 vrijhoudt in je agenda, want dit is jouw kans om de module Kopersbegeleiding op een laagdrempelige manier te leren kennen! En up to date te zijn betreft de Wet Kwaliteitsborging.

Schrijf je vandaag nog in voor de webinar

Grijp deze kans en schrijf je vandaag nog in voor het webinar via onderstaand formulier en bereid je voor op een leerzame ervaring.  
10.00 - 10.05 Welkom!
10.05 - 11.00 Webinar
Gedurende het Webinar Stel je vragen!
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop