Service & Onderhoud voor gevorderden

De servicefase is bij uitstek een periode waarin een blijvende indruk wordt achtergelaten bij de klant. Met heldere procedures voor de klant, de eigen organisatie en partners zoals leveranciers, kunnen reparatiemeldingen snel worden afgehandeld. Doordat alle gegevens in één systeem worden geregistreerd, signaleer je tijdig terugkerende knelpunten. Tijdens deze training leer jij alle fijne kneepjes van de module Service & Onderhoud.

Inschrijven
Logo-HomeDNA-zonder-pay-off-RGB

Wat gaan we doen?

De basis functionaliteiten van de module Service & Onderhoud zijn bij start van deze training een ‘must’! Tijdens de training delen we alle ins en outs die je moet weten en de slimme functies om het optimale uit de software te halen. Na de training ben je een echte pro en heeft de module voor jou geen geheimen meer.
Het programma van de training Een ochtend uit de waan van de dag om je kennis bij te spijkeren in de schoolbanken! Graag ontvangen wij jou in ons trainingscentrum in Veenendaal waar alles voor je geregeld wordt en waar je andere mede-bouwers kunt ontmoeten. De gehele training wordt verzorgd.
12.30 - 13.00 Lunch
13.00 - 14.30 Praktijk
14.30 - 14.45 Koffie
14.45 - 16.00 Praktijk
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop