Urenadministratie

Training voor medewerker die gaat werken met de urenadministratie van kraan, eventueel in combinatie met SCAB. Het boeken van uren hoort er in elk bouwbedrijf bij en dient zo efficiënt mogelijk te gebeuren. In deze training leer je het inrichten van de urenadministratie met het aanmaken van medewerkers, koppelen van functies en juiste tarieven. Het controleren van de uren en doorzetten richting de salarisadministratie van SCAB.

Inschrijven
ECI Kraan Logo

Wat gaan we doen?

Geschikt voor een medewerker die de basisvaardigheden beheerst en behoeft heeft aan meer verdieping in de module financieel. Meer inzicht creëren in de cijfers en grip op de bedrijfsvoering.

Ga jij binnenkort aan de slag met de boekhouding binnen kraan? Of wil jij beter leren omgaan met de module financieel? Met deze training ben je in een dagdeel klaar om te kunnen boekhouden met kraan. Een must voor iedere medewerker die voor het eerste met de boekhouding van kraan aan de slag gaat.

Tijdens deze training: - Medewerkers aanmaken
- Tarieven/Functies
- Uren boeken
- Urenoverzicht
- Uren controleren
- Uren accorderen
- Uren journaliseren
- Uren app

Het programma van de training

Een ochtend of middag uit de waan van de dag om je kennis bij te spijkeren in de schoolbanken! Graag ontvangen wij jou in ons trainingscentrum in Veenendaal waar alles voor je geregeld wordt en waar je andere mede-bouwers kunt ontmoeten. De gehele training wordt verzorgd.

Start 13.00 Welkom
13.00 - 13.30 Praktijk
13.30 - 13.45 Koffie
13.45 - 17.00 Praktijk
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop