Webinar | Hoe bescherm je jouw bedrijf tegen cyberaanvallen?

Ben je je ervan bewust dat jouw bedrijf dagelijks gevaar loopt op het gebied van cybersecurity? Wij maken deze complexe onderwerpen simpel en begrijpelijk tijdens ons exclusieve, gratis webinar, samen met onze experts van Masero en TreeICT. Mis deze kans niet om te leren van een ervaren ethical hacker!

Inschrijven
ECI TreeIct Logo

Gratis Cybersecurity webinar met TreeICT & Masero

Wist je dat het aantal cyberaanvallen op MKB-bedrijven ieder jaar stijgt? Alleen vorig jaar werden meer dan 50.000 aanvallen gemeld door kleine en middelgrote bedrijven. Bedrijven worden gedwongen losgeld te betalen om toegang tot hun eigen data terug te krijgen. Het belang van een beveiligde werkomgeving is nog nooit zo groot geweest.

Tijdens dit interactieve webinar leer je:

    ✅ Hoe je cyberdreigingen kunt herkennen en voorkomen.
    ✅ Praktische tips voor het beschermen van jouw digitale werkomgeving.
    ✅ Het belang van samenwerking met betrouwbare werkplekbeheerders zoals Masero en TreeICT.

Gratis demo van een ethical hacker

Onze special guest, ethical hacker Nico van de Haar, deelt zijn inzichten en geeft live demonstraties van veelvoorkomende aanvallen zoals phishing e-mails en ransomware. Robbert Ausems, directeur van TreeICT, zal samen met Nico van de Haar een case presenteren die het belang van cybersecurity benadrukt en laat zien hoe je kunt voorkomen dat jouw bedrijf of medewerkers de dupe worden van cybercriminaliteit en hackers.

Interactieve ervaring

Tijdens het webinar krijg je de gelegenheid om live je vragen aan onze experts te stellen. Hierdoor kun je direct antwoord krijgen op jouw specifieke vragen en uitdagingen, zodat je het meeste uit deze leerzame sessie kunt halen!

Wanneer kun je deelnemen?

Zorg ervoor dat je dinsdag 18 juni 2024 vrijhoudt in je agenda, want dit is dé kans om jouw bedrijf goed voor te bereiden op cybercrime. Onderneem je geen actie? Dan is het niet de vraag of je gehackt gaat worden, maar wanneer... Dit gaan we samen voorkomen!

Schrijf je vandaag nog in voor het webinar Cybersecurity

Meld je nu aan en zorg ervoor dat jouw bedrijf voorbereid is op de toekomst!

 
Start 10.00 - 10.05 Welkom!
10.05 - 11.00 Webinar
Gedurende het Webinar Stel je vragen!
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop