Nieuws en updates TECHNOSOFT-BLOK

Treetop neemt Technosoft uit Deventer over. Met de overname van Technosoft zet treetop een stap in haar groeistrategie. Het vergroot het portfolio van gevestigde en innovatieve softwarebedrijven; kraan, admicom, homeDNA, treeICT en frank, die een verschil maken in de bouwbranche. Technosoft uit Deventer is met haar rekensoftware voor constructeurs marktleider in haar branche. Daarmee is deze strategische overname een versterking van het productportfolio van treetop. Door de overname van verschillende bedrijven en het bundelen van hun krachten, streeft treetop ernaar om een breed scala aan geavanceerde softwareoplossingen te bieden die de bouwsector helpen te transformeren en te optimaliseren.

“Treetop is verheugd om Technosoft te verwelkomen in onze groeiende organisatie van softwarebedrijven,” aldus Geert-Jan den Besten (CEO treetop). “Technosoft heeft als marktleider in haar branche een solide reputatie opgebouwd. De rekensoftware van Technosoft is een veelbelovende toevoeging aan ons brede productportfolio,” aldus Geert-Jan.

Het management van Technosoft is ook enthousiast over de toekomstige mogelijkheden die deze overname met zich meebrengt. Bart Zwager, CEO van Technosoft, zegt hierover: “We zijn verheugd om deel uit te maken van treetop en zijn ervan overtuigd dat de toevoeging aan de sterke groep met softwarebedrijven de mogelijkheid biedt om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en we samen nieuwe kansen kunnen creëren in de sector.”


Bart Zwager, CEO Technosoft

Over Technosoft
Technosoft uit Deventer is een softwarebedrijf dat al meer dan 45 jaar gespecialiseerd is in het ontwikkelen en leveren van rekensoftware voor constructeurs. Deze software voor het ontwerpen en toetsen van bouwconstructies stelt constructeurs in staat om complexe berekeningen uit te voeren, structurele analyses uit te voeren en ontwerpen te optimaliseren. Het doel van Technosoft is om gebruikers te voorzien van krachtige softwaretools die hen helpen om efficiënter en nauwkeuriger te werken.

Technosoft als onderdeel van treetop
Treetop is met haar labels sterk in software die feilloos aansluit op bedrijfsprocessen in de bouw en ondersteunt bij de digitale transformatie. Treetop bundelt krachten om ambitieuze ZZP’ers en klein- midden- en grootbedrijven in de bouw te laten excelleren. Treetop gebruikt de nieuwste technologieën en biedt automatiseringsoplossingen om bouwbedrijven slimmer, sneller en meer winstgevend te laten werken. Waar ieder softwaremerk haar eigen specialisatie kent met een continue focus op verbeteren, innoveren en verbinden.

Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop