Nieuws en updates 1679044048751

Een feest van herkenning. Hét praktijkvoorbeeld van krachten bundelen voor onze klanten.

Onderhouden, delen en verbinden; dat is wat wij doen bij treetop. Zo helpen we elkaar door onze klanten de beste softwareoplossingen voor de bouw te bieden. Een mooi voorbeeld is de technische verbinding én kennisuitwisseling tussen admicom en homeDNA. #workingtogether

Zo vertelt Alies Homan (al jarenlang admicom- expert): ‘’We werken samen en vullen elkaar aan. Niet alleen met een technische koppeling tussen admicom en homeDNA, maar ook zeker door onze kennis te verbinden. Denk aan het feilloos aansluiten van admicom op de Bouwkwaliteit module van homeDNA, waardoor admicom gebruikers klaar zijn voor de invoering van de Wet kwaliteitsborging. Samen zijn we sterker én slimmer”.

Verbazing bij de treetop academie 
Voor een aantal klanten was het een feest van herkenning om Alies als trainer te zien op de trainingsdag van homeDNA. ‘’Huh, zitten we goed? Alies, onze admicom expert als trainer voor homeDNA?’’ vroegen een aantal klanten zich af. Eigenlijk is het helemaal niet zo gek, want ja, wie kan onze admicom klanten beter bedienen dan een admicom consultant die ook de juiste kennis heeft van homeDNA?

‘’Tijdens een sessie bij de academie zorgen we ervoor dat onze klanten de juiste handelingen kunnen uitvoeren, kennis met elkaar kunnen delen en vice versa. Door persoonlijke begeleiding en op-maat kennisdeling aan de hand van praktijkvoorbeelden mét de juiste trainer, haal je zeker weten het beste uit het systeem!”, aldus Eileen van Zeijl – van Galen (al jaren homeDNA-expert).

Ook zo’n leerzame training? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training? Stuur dan een e-mail naar academie@treetop.nl

Meer oplossingen beschikbaar!
Working together betekent dat er meer oplossingen beschikbaar zijn voor jouw (bouw)bedrijf. Zo kun je makkelijker en effectiever en meer winstgevend te werk gaan en kun jij je als professional in jouw vakgebied richten op datgene waar jij goed in bent: bouwen! Benieuwd naar de oplossingen? Bekijk hier de mogelijkheden!

Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop