Werken bij treetop

Treetop helpt bouwbedrijven door hen te ondersteunen met slimme IT oplossingen. In totaal vind je bij ons ruim 150 jaar diepgewortelde kennis en ervaring. Dit maakt dat wij als organisatie continu blijven ontwikkelen en groeien. Nieuwe kansen pakken die voor het oprapen liggen? Die vind je bij ons!


Bekijk alle vacatures


Geïnteresseerd?

Stuur dan vandaag dan nog een e-mail naar hr@treetop.nl.

Geen passende openstaande vacature, maar toch geïnteresseerd? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Wie weet zien wij toch nog een mogelijkheid voor jou!

Daarom werken bij treetop

Daarom werken bij treetop!

Je draagt niet alleen bij aan de innovatie van de baanbrekende softwarebranche van treetop, maar vooral aan de vooruitgang in de bouwwereld. Door jouw werk lever je namelijk een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van bouwers.


Groei en samenwerking staan centraal bij treetop. Je ziet dit natuurlijk terug in de ontwikkeling in IT, maar ook in jouw groei én ontwikkeling. Wij bieden opleidingen en trainingen aan en veel ruimte om met vakgenoten te sparren. De benodigde skills en drills in jouw nieuwe functie doe je op tijdens je inwerkperiode. Werken bij treetop is een investering in jouw toekomst! Je krijgt bij ons de vrijheid om te doen waar je goed in bent, maar ook om te leren en te ontwikkelen in nieuwe facetten. #workingtogether = #growingtogether


120+ mega gezellige collega's!

Werken bij treetop betekent werken binnen een collegiale en informele organisatie waar je van harte welkom bent. Je gaat werken in een team waar naast werken ook hard wordt gelachen. Bij treetop staan je collega's ook voor je klaar om te luisteren en te helpen. Sluit jij je aan bij onze befaamde vrijmibo's, lunches en personeelsuitjes?

treetop groene kwart cirkel element supportdames

Onze missie

Wij streven ernaar om de beste en meest herkenbare productaanbieder te zijn voor het midden- en kleinbedrijf in de bouwsector en begeleiding te geven in digitale verandering. Treetop is geen leverancier van producten of services, maar een garantie voor kwaliteit die je ondersteunt bij het vinden van de juiste oplossing voor onze klanten. Denk jij dat jij aan deze missie bij kan dragen? Waar wacht je dan nog op?

Bekijk alle vacatures
treetop groene kwart cirkel element Treetop BBQ
0
Labels
0 +
Klanten
0 +
Medewerkers

Samen sterker!

Treetop is eind 2023 onderdeel geworden van ECI Software Solutions. Dit maakt dat er veel ruimte ontstaat voor nieuwe ontwikkelingen en kansen. Als nieuwe collega kan jij daarom een enorm belangrijke en blijvende bijdrage leveren op heel veel verschillende vlakken. Wij dagen je hierin uit, luisteren naar je en we gaan er samen mee aan de slag!

treetop groene kwart cirkel element Onvergetelijk jaar 2023
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop