Webinar | Alles over Vakware met William

Ben jij klaar om jouw kennis van Vakware te verbreden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Ons eerste gratis Webinar van 2024 staat gepland. Tijdens deze live te volgen Webinar zal William Methorst, dé expert op het gebied van Vakware, al jouw vragen beantwoorden en waardevolle inzichten delen die jouw bedrijf vooruit zullen helpen in het gebruik van onze systemen.

Inschrijven
Logo-Admicom-zonder-pay-off-RGB

Ontvang waardevolle inzichten en tips over Vakware

William staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en zijn diepgaande kennis over Vakware met jou te delen. Of je nu nieuw bent in de wereld van Vakware of al een doorgewinterde gebruiker bent, deze Webinar belooft nieuwe inzichten en handige tips die jouw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren.

Wanneer kun je deelnemen?

Deze gratis webinar zal plaatsvinden op dinsdag 27 februari 2024. Zorg ervoor dat deze datum in je agenda staat, want dit is een kans die je niet wilt missen.

Schrijf je vandaag nog in voor de Webinar

Mis deze kans niet om meer te leren over Vakware en hoe het jouw bedrijf kan transformeren. Schrijf je vandaag nog in via onderstaand formulier. Ps. Blijf op de hoogte van de laatste updates en ontwikkelingen op het gebied van Vakware, Admicom, en innovatie in de bouwsector door ons te volgen op social media.
Start 10.00 Welkom!
10.05 - 11.00 Webinar
Gedurende het Webinar Stel je vragen!
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop