Webinar | Wet Kwaliteitsborging in de Praktijk

Ben je klaar om dieper in te gaan op de Wet Kwaliteitsborging en hoe deze in de praktijk wordt toegepast? Dan is dit gratis webinar voor jou! Tijdens het Webinar zal onze expert Robin je meenemen op een reis door de wereld van kwaliteitsborging, en we hebben het genoegen om Arjan Kleijer, een ervaren kwaliteitsborger van Bylaer Advies- en Tekenbureau Kwaliteitsborging, te verwelkomen om zijn waardevolle inzichten te delen.

Inschrijven
Logo-HomeDNA-zonder-pay-off-RGB

Verrijk je kennis met waardevolle inzichten

Tijdens de Webinar krijg je de kans om te leren van de experts in het vak. Robin zal alles vertellen over de belangrijkste aspecten van de Wet Kwaliteitsborging en de bijbehorende Module van ECI | HomeDNA. Daarnaast zal Arjan Kleijer van Bylaer Advies- en Tekenbureau Kwaliteitsborging zijn ervaringen uit de sector delen en het belang van het naleven van deze wet benadrukken. Of de Wet Kwaliteitsborging nu een nieuw begrip voor je is, of dat je al bekend met de wet, deze Webinar zal waardevolle inzichten brengen en jouw werkprocessen versterken.

Wanneer kun je deelnemen?

Zorg ervoor dat jij deze datum in je agenda zet: dinsdag 5 maart 2024. Deze Webinar is een unieke kans om je kennis te verdiepen en te leren van experts in het veld.

Schrijf je vandaag nog in voor de Webinar

Mis deze kans niet om jouw werkprocessen naar het volgende niveau te tillen. Schrijf je vandaag nog in via onderstaand formulier en maak je klaar om te leren van de besten in het vak.

Ps. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuws over kwaliteitsborging en ECI | HomeDNA door ons te volgen op social media.
Start 10.00 - 10.05 Welkom!
10.05 - 11.00 Webinar
Gedurende het Webinar Stel je vragen!
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop