Webinar | BIM Calculatie & Receptuur

Ben jij op zoek naar een kans om je kennis over BIM-calculatie en receptuur te verbreden? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Deze gratis webinar op dinsdag 19 maart, zal geleid worden door onze toonaangevende expert Rajendre. Bovendien zal Auke, een gespecialiseerde consultant op het gebied van de software aanschuiven, waardoor je waardevolle inzichten kunt verwachten die je niet wilt missen!

Inschrijven
ECI Kraan Logo

Experts BIM Calculatie en Receptuur

Tijdens dit Webinar krijg je de kans om rechtstreeks kennis te vergaren van experts in het veld. Rajendre zal zijn diepgaande kennis over BIM-calculatie en Receptuur delen, terwijl Auke inzichten biedt in de software en hoe deze optimaal te benutten. Dit is een unieke kans om je kennis te verdiepen en nieuwe vaardigheden te verwerven.

Interactieve ervaring

Het Webinar biedt een interactieve ervaring waarbij je live vragen kunt stellen aan onze experts. Dit geeft je de mogelijkheid om direct antwoord te krijgen op jouw specifieke vragen en uitdagingen. Zo kun jij het maximale halen uit deze leerzame sessie.

Wanneer kun je deelnemen?

Zorg ervoor dat je dinsdag 9 maart 2024 vrijhoudt in je agenda, want dit is een kans die je niet wilt missen!

Schrijf je vandaag nog in voor de Webinar

Grijp deze kans om je kennis over BIM-calculatie en Receptuur te verbeteren. Schrijf je vandaag nog in voor het Webinar via onderstaand formulier en bereid je voor op een leerzame ervaring. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuws over BIM-calculatie, Receptuur en ECI | Kraan door ons te volgen op social media.
Start 10.00 - 10.05 Welkom!
10.05 - 11.00 Webinar
Gedurende het Webinar Stel je vragen!
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop