Webinar | Alles over kostenbewaking van grote projecten

Ben jij op zoek naar een kans om je kennis van Kostenbewaking in Admicom te verbreden? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Het gratis webinar op dinsdag 28 mei, zal geleid worden door onze toonaangevende expert William Methorst. Bovendien zal Shane, een gespecialiseerde consultant op het gebied van de software aanschuiven, waardoor je waardevolle inzichten kunt verwachten die je niet wilt missen!

Inschrijven
Logo-Admicom-zonder-pay-off-RGB

Kostenbewaking

Tijdens dit webinar krijg je de kans om rechtstreeks kennis te vergaren van experts in het veld. William zal zijn diepgaande kennis over Kostenbewaking delen, terwijl Shane inzichten biedt in de software en hoe deze optimaal te benutten. Dit is een unieke kans om je kennis te verdiepen en nieuwe vaardigheden te verwerven.

Alvast een klein inkijkje

Met de Admicom software heb je grip op het verloop van je projecten, groot en klein. Grotere projecten vereisen echter wel een andere manier van bewaken. Tijdens de realisatie van een langdurig project is het noodzaak om te weten of de werkelijke kosten in lijn liggen met de begroting. En daar komt het onderdeel Kostenbewaking van pas. Met onze software heb je altijd inzicht in de voortgang van een project en het te verwachten projectresultaat.

Interactieve ervaring

Je hebt tijdens het webinar kans om je vragen live te stellen aan onze experts. Dit geeft je de mogelijkheid om direct antwoord te krijgen op jouw specifieke vragen en uitdagingen. Zo kun jij het maximale halen uit deze leerzame sessie!

Wanneer kun je deelnemen?

Zorg ervoor dat je dinsdag 28 mei 2024 vrijhoudt in je agenda, want dit is een kans die je niet wilt missen!

Schrijf je vandaag nog in voor de webinar

Grijp deze kans om je kennis over Kostenbewaking te verbeteren. Schrijf je vandaag nog in voor het webinar via onderstaand formulier en bereid je voor op een leerzame ervaring.  
Start 14.00 - 14.05 Welkom!
14.05 - 15.00 Webinar
Gedurende het Webinar Stel je vragen!
Werken bij
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop groene kwart cirkel element
treetop wit logo
Volg ons
Connect
treetop groene kwart cirkel element
Copyright © 2024 - treetop